"Вила Веригово"

Къща за гости „Вила Веригово“ в Хисаря разполага с три комфортни студия. Всяко студио е оборудвано с кухненски бокс + хладилник, самостоятелен санитарен възел, цифрова телевизия, климатик, безжичен интернет. Моля разгледайте Галерия.

Ще ни намерите на територията на гр. Хисаря:

Всяко студио има индивидуален излаз към градината. На Ваше разположение е безжичен интернет със скорост 50 Mbps.

Удобни кътове за хранене и питиета са летният навес и механата.

Механата е оборудвана с маса за голяма компания, широки миндери, камина, климатик, цифрова телевизия, стерео уредба, интернет.

За летните вечери има обзаведен отворен навес – в плана по-долу „лятна кухня“. На разположение там са хладилник, електрическа печка с фурна, микровълнова печка, грил, електрическа кана, барбекю. Навесът е с южно изложение и гледка към градината.

Галерия

План на къща за гости Вила Веригово:

Широката градина, южно от къщата дава усещане за свобода и отдих: В градината.

На север Средна Гора и Стара Планина допълнително носят усещане за простор и спокойствие.

В къща за гости Вила Веригово в Хисаря се отдават се отделни стаи, както и цялата вила.

До центъра на Хисаря  се стига за десет минути пеша или за две минути с автомобил.

Хисаря е малък, прекрасен град за разходка и релакс. Разполага с паркове, богати на интересни растителни видове, многогодишни дървесни видове и множество извори, сгушени между тях. Град Хисаря е спокойно място, подходящо за хора от всички възрастови групи, хора, търсещи уединение и желаещи да се откъснат от забързаното ежедневие на големия град.

В къщите за гости в Хисаря ще се насладите на домашен уют. В къща за гости  Вила „Веригово“ можете да приготвите домашна храна и да я споделите с приятелите си, да се насладите на живия огън в камината през студените зимни дни или да релаксирате сред зеленина в градината в топлите летни дни, като имате удоволствието да приготвите храната си в специално подготвено за тази цел барбекю.

Карта Хисаря