Правила на вилата

С оглед на общата безопасност, сигурност и комфорт, при наемане на вила Веригово трябва да се спазват следните

ПРАВИЛА:

 1. Освен ако не е допълнително уговорено друго, настаняването започва от 14.00 часа, а времето за напускане е 12.00 часа.
 2. В спалните помещения не се допуска тютюнопушене.
 3. Домашни любимци не се допускат.
 4. Ние не приемаме вакантуващи на възраст под 18 години освен ако не са част от вакантуващо семейство.
 5. Плащане: За да бъде резервирана къщата за желаните от Вас дати, мин. 35% от стойността на наема трябва да бъде предварително платен преди пристигане, който в последствие ще се приспадне. Остатъкът от наема за престоя се заплаща при пристигане.
 6. Отмяна: Отмяната на датите с връщане на капарото е възможна до 45 дни от заявената дата.
 1. Максимален капацитет: Понастоящем максималният капацитет на вилата е 9 човека, когато бъдат използвани всички легла и дивани.
 2. Минимален срок: Минималният срок на наемане на вилата е  2 (две) вечери. За национални празници минималният престой се определя допълнително.
 3. Екстри и допълнения: Вилата предлага за ползване спално бельо и кърпи, електрически уреди, посуда, барбекю, пещ, общи помещения с камина, голяма градина, безжичен интернет, цифрова телевизия, климатик, стаи с независими изходи към градината и индивидуални санитарни възли.
 4. Палене на огън: Предоставяме дърва за камината срещу заплащане. Всяко палене на вътрешното или външното огнище трябва да се осъществява под пълен надзор и да не бъде оставяно да гори без наблюдение. Забранено е палене на свещи в спалните помещения.
 1. Ежедневно почистване: Вилата не предлага ежедневно почистване на стаите. При продължителен престой и при заявка от наемателя, кърпи могат да бъдат подменени на всеки 3 дни, а спално бельо на всеки 6 дни от престоя, без допълнително заплащане. Ако срокът на наема е по-малък от 3 дни, междинна смяна на използвано от наемателя спално бельо и кърпи може да се осъществи при заявка и при допълнително заплащане от 25 лв./стая.
 2. Щети: По собствена преценка, домакинът има право да поиска депозит, който се задължава да върне на наемателя след престоя при спазени:

            А. Без щети по къщата, изключвайки нормалното естествено износване.

            Б. Не са възникнали допълнителни разходи или липси, извън нормалните консумативи.

            В. Къщата е оставена в прилежен вид с измити използваните от наемателя съдове.

            Г. Ключовете са върнати на домакините.

            Д. Няма изгубени или повредени чаршафи и кърпи.

Изключения: Всички изключения от правилата на къщата могат да бъдат допълнително уговорени с домакина в писмен вид.